Refleksjoner gjennom året 2012:

Januar :

30. januar:

Hei, 
ja nå er allerede januar på veg ut av årets vinter. Det har vært godt med en ganske mild januar, tross mye regn og vind.

Eg har blitt deltidsstudent :), og har nettopp kommet heim etter første studiesamling på Tekstilkultur-studiet ved Vestnorsk kulturakademi på Voss. Tror dette blir veldig bra og kjekt :)

Og en god nyhet som eg fikk før jul, er at eg skal bli bestemor (mormor) til sommeren :) Det er stoooooort 😀. Gleder meg veldig! Første barnebarn :)

Rørleggerarbeidet i leiligheten i Bergen er ennå ikke ferdig, det oppdages stadig nye utfordringer, og forsikringen min i HELP ser visst fremdeles ikke ut til å kunne hjelpe meg .... sukk...

Trenger å få solgt noen bilder. Noen som vet om en plass der eg kan stille ut ????


Det går heldigvis mot lengre og lysere dager !

Hilsen Eli :)6. januar:

Vil dele dette med dere i dag :)

Livsvisdom: 
En dag falt en bondes esel ned i en brønn. Dyret hylte miserabelt i timevis mens bonden prøvde å finne ut hva som måtte gjøres. Til slutt bestemte han seg for at dyret var gammelt, og brønnen likevel trengtes å fylles igjen. Det var ikke verdt å ta opp eselet.

Han inviterte alle naboene sine til å hjelpe seg. De fikk en spade hver, og begynte å spa jord og møkk ned i brønnen. Eselet skjønte med engang hva som skjedde og hylte av all sin kraft. Så ble det, til alles forbauselse, helt stille.

Noen få spatak senere så bonden endelig ned i brønnen. Han var overrasket over det han så. For hvert spadetak med jord som landet på ryggen til eselet, gjorde det noe fantastisk. Det ristet av seg jorda og tok et steg opp.

Mens bondens naboer fortsatte å spa jord ned i brønnen, gjorde eselet akkurat det samme. Ristet det av seg og tok et steg opp. Ganske snart overrasket eselet alle med å gå ut av brønnen og trave lykkelig av sted.

Moral:

Livet kommer til å spa møkk på deg. All slags møkk. Trikset for å komme ut av brønnen er å riste det av seg, og ta et steg opp. Hvert problem vi har er en sten som vi kan trå videre på. Vi kan komme oss ut av de dypeste brønner bare ved å ikke stoppe og aldri gi opp. Rist det av og ta et steg opp!!!!!!


2. januar:
Godt nytt år !!!