25. aug, 2013

Pacito 10 uker.

25. august 2013: 
Livet er ikke det samme etter å ha fått en liten sjarmør som dette i hus , vi er blitt beriket i vår hverdag . En skikkelig godgutt!
 
Rase: Engelsk springer spaniel.
Oppdretter: Kennel Merjano, Marian Janet Nossen.
 
To uker siden vi fikk han. Synes nesten at vi kan se at han vokser og utvikler seg dag for dag. Spennende! Vi kan nok bli litt frustrerte Usikkernår han får sine bite-stjele-ting-tokter, men men..., det går forhåpentligvis over....
 
Pacito er veldig lærenem og er allerede god på "sitt", "dekk", gi labb, "high five", er god på innkalling og er fantastisk på "søk" av godbiter både inne og ute .
 
Vi trener nå aktivt på at han skal synes det er ok å være i bur i bil, noe han fortsatt ikke er helt fortrolig med, men det veksler......., heldigvis Kul. Lettest når han er trøtt/sliten.

 

I dag var vi på en liten skogstur, gikk ca 500 meter tur-retur i Pacito sitt tempo. Han snuste og koste seg storlig, var også nedi en bekk og vassa. Vi storkoste oss alle tre og gleder oss til å kunne ta han med på lengre turer etter hvert. Prøvde sele og flexibånd for første gang, det gikk veldig bra. Kunne ikke slippe han løs pga kyr og sauer i nærheten, så dette var et godt alternativ.

 

Eli Kjærlighet